• Podreu gaudir d’una reducció del 10% en la recollida de residus

Adhereix-te a Barcelona Comerç + Sostenible 2018

Com venim fent des de fa anys, GremiCarn torna a presentar un pla d'acció al programa Barcelona Comerç + Sostenible. La intenció és elaborar un pla d’acció anual per millorar la sostenibilitat del nostre sector amb una proposta d’actuacions que us impliquin i acompanyar-vos en l’execució juntament amb la Secretaria Tècnica del programa.

És important dir que els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat som nosaltres mateixos, per això hem de promoure actuacions més sostenibles que ens assegurin un futur viable i durador.

Consulteu el Pla d’acció que hem elaborat per enguany i us demanem que us hi adheriu indicant quines actuacions dureu a terme durant aquest any.

Tal com vàreu fer l’any passat, per adherir-vos cal que empleneu el següent formulari on-line.

Les dades les rep directament la Secretaria Comerç + Sostenible, i només heu de guardar els correus electrònics de comprovació que rebreu un cop l’empleneu i envieu abans del 30 de juny.

Si implementeu alguna/es de les accions que proposem o altres de pròpies durant l’any, podreu obtenir com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l’any 2019:

· Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals del 2019.

· Si us cal, obtenció d’una Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.

Important: és essencial emplenar totes les dades sol·licitades. En el cas que marqueu accions proposades pel propi establiment, expliqueu l’acció/ns proposada/es.

Els socis que no omplin el formulari abans del 30 de juny, no podran gaudir de la reducció.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb el Gremi a través del telèfon 93 424 10 58 o mitjançant el correu electrònic gremi@gremicarn.cat

Podeu descarregar-vos el Pla d'acció al següent link:

Veure informació adicional

Si vols compartir...