• Amb la participació d'Anthony Puharich, de la carnisseria Victor Churchill d'Austràlia

Èxit d'inscripcions per a la jornada "Tendències carnívores: la transformació de la carnisseria-xarcuteria"

El passat 23 de febrer es van tancar les inscripcions de "Tendències carnívores: la transformació de la carnisseria-xarcuteria" esgotant totes les places d'assistència. 

La jornada [5 de març a les 9.30h a l'Hotel Barceló Sants de Barcelona] anirà al voltant de la figura d’Anthony Puharich, de la Carnisseria Victor Churchill de Sidney (Austràlia), establiment considerat com la millor carnisseria del món tant pel producte que ofereix com per l'enfocament del negoci. Aquesta botiga, fundada el 1876, és vista gairebé com una joieria de la carn, buscant el negoci dins el luxe i la primera qualitat, però diferenciant-se de la resta per la seva estètica, ja que li dóna una importància tal al producte que sembla una obra d’art a l’expositor.

La xerrada estarà enfocada en les claus del seu èxit, els canvis en els hàbits de consum, el futur del sector i les noves tendències. A més del senyor Puharich, també ens acompanyaran els ponents Carlos Rodríguez, CEO de l’empresa Hamburguesa Nostra de Madrid; Ferran Blanch, professor d’estratègia de marketing, Direcció de Marketing d’ESADE i propietari de l'empresa Vison; Alexandra Sumasi, periodista gastronòmica revista Beef, i Gemma Martín, sòcia en RETAIL SGC SCP.

 

PROGRAMA:

9:30 – 10:25h. Rebuda i acreditació dels assistents

10:30h. Inici de la Jornada
- Presentació de la Jornada.
- Model de Negoci: Anthoni Puharich amb Carlos Rodríguez, CEO de l’empresa Hamburguesa Nostra de Madrid i Ferran Blanch, professor d’estratègia de marketing, Direcció de Marketing d’ESADE i propietari de l'empresa Vison.
- Futur de la carn i la carnisseria: Anthony Puharich amb Alexandra Sumasi, periodista gastronòmica revista Beef i Gemma Martín, sòcia en RETAIL SGC SCP. Consultoria especialitzada en Retailing i Trade Marketing, i professora del Departament de Màrqueting d’ESADE .
- Preguntes dels assistents

12:30h. Aperitiu i Networking

Moderadora de la jornada: Rosana Cervera, Consultora de comunicació agroalimentària.

 

Disposeu del programa a informació addicional.

Veure informació adicional

Si vols compartir...